Nieuwe subsidieregeling Versterking aansluiting beroepsonderwijskolom beschikbaar | Webinar: Versterking beroepskolom: nieuwe subsidie | Digitale kaart Versterking beroepskolom
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Sterk beroeps onderwijs
18 april 2024
Versterking beroepskolom: nieuwe subsidie
Beste lezer,
Nieuwe subsidieregeling Versterking aansluiting beroepsonderwijskolom beschikbaar
Op 5 april 2024 is de wijziging op de Subsidieregeling ‘Versterking aansluiting beroepsonderwijskolom’ gepubliceerd in de Staatscourant. Met deze subsidieregeling kunnen samenwerkingsverbanden in het onderwijs aansluitende opleidingsroutes tussen vo (vmbo of havo)-mbo-hbo ontwikkelen en uitvoeren. In 2024 en 2025 kunt u van 1 mei tot en met 31 mei subsidie aanvragen voor een aansluitende opleidingsroute.
Lees meer
Webinar: Versterking beroepskolom: nieuwe subsidie
Tijdens het webinar van 4 maart 2024 legde Sandy Felicia van OCW, de regeling Versterking beroepskolom  uit en lichtte ze toe welke aanpassingen er zijn. Joost Kranenburg, programmamanager doorstroom van het Horizon College in Alkmaar, vertelde waarom het goed is dat de subsidie er is. 
Bekijk terugblik
Digitale kaart Versterking beroepskolom
De digitale kaart Versterking beroepskolom staat online. Een interactieve digitale kaart is ontwikkeld met een landelijk overzicht van gehonoreerde subsidieaanvragen die een samenwerkingsverband weergeven tussen vo-mbo-hbo. 
Bekijk de kaart
MBO Raad   VO Raad   Connect groen
SPV   Ministerie OCW   Vereniging Hogescholen
Contact
Heeft u een vraag over Sterk beroepsonderwijs?
Stuurt u dan een e-mail naar info@sterkberoepsonderwijs.nl.