Nog twee webinars Sterk beroepsonderwijs in 2023 | Docent in een doorlopende leerroute | Bouwstenen geactualiseerd
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hier komt de snippet Online lezen  |  Afmelden
Sterk beroeps onderwijs
7 september 2023
Twee webinars over de doorlopende leerroutes. Schrijf nu in! 

Beste heer/mevrouw,
 

Twee webinars over de doorlopende leerroutes. Schrijf nu in!
In 2023 vinden nog twee webinars plaats over doorlopende leerroutes. De thema’s zijn samenwerken met meerdere mbo’s en de rol van de docent. De webinars vinden plaats op 25 september en 6 november. Schrijf u nu in!
Aanmelden
Vraag van de maand
Is het zinvol een doorlopende leerroute te melden bij DUO?

De wet doorlopende leerroutes geeft ruimte aan vmbo en mbo om doorlopende leerroutes vorm te geven. Zo kan het examen van vmbo-leerlingen verdeeld worden over drie schooljaren, kan stof van een mbo-opleiding eerder aangeboden en afgesloten worden en kan er gewerkt worden met een team van docenten uit vmbo en mbo die gezamenlijk de opleiding vormgeven. Hiervan, en meer ruimte, kunt u alleen gebruik maken als u uw doorlopende leerroute officieel bij DUO heeft gemeld. Voor meer informatie ga naar de website van DUO.  

Meer veelgestelde vragen
 
Samenwerken aan een aantrekkelijke vo-mbo route voor economische opleidingen
In de regio Weert hebben Philips van Horne (vo) en Gilde Opleidingen (mbo) de handen ineen geslagen om een betere aansluiting tussen de gemengde leerweg van het vmbo en de economische niveau 3 en 4 opleidingen van het mbo te realiseren. 
Lees het artikel
Bouwstenen geactualiseerd
Bij het vormgeven van doorlopende leerroutes moeten afspraken gemaakt worden over verschillende onderwerpen, zoals de onderwijstijd, het PTA/OER, de inzet van docenten en het curriculum van de opleiding. De bouwstenen zijn een handig hulpmiddel bij het vormgeven van doorlopende leerroutes.
Bekijk de bouwstenen
25 / 09
 
Volgend evenement
Webinar: Doorlopende leerroutes met meerdere mbo’s
06 / 11
 
Volgend evenement
Webinar: Docent in een doorlopende leerroute
mbo raad
 
vo raad
 
aoc raad
stichting platform vmbo
 
platform theoretische leerweg
Contact
Heeft u een vraag over Sterk beroepsonderwijs?
Stuurt u dan een e-mail naar info@sterkberoepsonderwijs.nl.