24 mei: STO LIVE-webinar: Innovatieve activiteiten | 22 juni: BWI-docenten on tour | STO-brief naar de Tweede Kamer
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Hier komt de snippet Online lezen  |  Afmelden
Sterk Techniek onderwijs
22 mei 2023
Transformeer een opdracht tot een uitdagende challenge
Beste heer/mevrouw,
24 mei: STO LIVE-webinar: Innovatieve activiteiten
Van het maken van boten die varen op zonne-energie, tot het scheuren van een berg met een zelfgemaakte zeepkist. Veel vmbo-scholen leiden leerlingen op aan de hand van innovatieve activiteiten. Hoe bedenk je een leuke en passende activiteit? En hoe werk je een idee uit tot een succesvol project? Om deze vragen te beantwoorden gaan we kijken bij SC de Overlaat uit Waalwijk, waar docenten en leerlingen ons meenemen in de drie concepten Let’s Play (projecten voor het PO), Let’s Work (samenwerkingen met bedrijven) en Let’s Go (samenwerking met het mbo) die zij hebben om innovatieve activiteiten binnen plaats te laten vinden. Neem deel op 24 mei om 15.00 uur.
Schrijf u in
22 juni: Sterk Techniekonderwijs BWI-docenten on tour
Bent u BWI-docent of instructeur en benieuwd naar hoe digitalisering, industrialisatie en biobased bouwen terugkomt in de praktijk? Wilt u inspiratie opdoen hoe dit in te zetten is binnen het eigen onderwijs en tegelijkertijd veel collega’s spreken? Ga dan mee op de eerste docenten on tour van Sterk Techniekonderwijs! Samen met Bouwend Nederland organiseren we op 22 juni 2023 een tour door de innovatieve woningfabriek Van Wijnen in Heerenveen. Met collega-docenten vanuit andere Sterk Techniekonderwijs regio’s wordt dit een dag vol inspiratie en uitwisseling.
Meld u aan
STO met een jaar verlengd en plannen voor 2025 - 2029
Dinsdag 16 mei heeft Minister Wiersma de lang verwachte STO-brief naar de Tweede Kamer gestuurd. Hierin ontvouwt hij zijn plannen voor STO.
Lees meer
FAQ
Een vraag over Sterk Techniekonderwijs? Kijk tussen de veelgestelde vragen. Grote kans dat het antwoord op uw vraag erbij staat.  
Veelgestelde vragen
Contact
Heeft u een vraag over Sterk Techniekonderwijs?
Stuurt u dan een e-mail naar info@sterktechniekonderwijs.nl.
Twitter   LinkedIn   Youtube