Succesvolle conferentie Sterk beroepsonderwijs | Leerlabs op digitale kaart | Webinar duurzame netwerkvorming vo-mbo in Harderwijk
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Sterk beroeps onderwijs
13 oktober 2022
Het aanmelden van leerlingen in een doorlopende of geïntegreerde route

Beste heer/mevrouw,
 

Het aanmelden van leerlingen in een doorlopende of geïntegreerde route 
In tegenstelling tot eerdere trajecten rond doorlopende leerlijnen (VM2, vakmanschapsroute, technologieroute, enz.) zijn er voor doorlopende leerroutes geen aparte codes waarop u leerlingen in moet schrijven. U schrijft uw deelnemers aan een doorlopende route gewoon in op de code die past bij hun leerweg en profiel. 
Lees meer
Vraag van de maand
Hoe hard is de aanmelddatum van 15 oktober voor een doorlopende leerroute?
Deze datum is voor OCW een ‘meetmoment’, maar is niet ‘keihard’. Nieuwe doorlopende leerroutes kunnen het hele jaar door bij DUO aangemeld worden. Dit doet u via de site van DUO.
Meer veelgestelde vragen
 
Succesvolle conferentie Sterk beroepsonderwijs
Op 26 september 2022 stonden tijdens de conferentie Sterk Beroepsonderwijs de doorlopende en geïntegreerde leerroutes centraal. Hebt u de conferentie gemist? Het plenaire deel is opgenomen en de PowerPoints van de presentaties zijn beschikbaar.
Lees meer
Leerlabs op digitale kaart
In een leerlab wordt de samenwerking tussen vo- en mbo-instellingen (verder) vormgegeven, gericht op verbetering van de aansluiting tussen vmbo-mbo óf doorlopende leerroutes. 
Ook benieuwd welke leerlabs op dit moment actief zijn?
Bekijk de digitale kaart
31 / 10
 
Volgend evenement
Webinar duurzame netwerkvorming vo-mbo in Harderwijk
12 / 12
 
Volgend evenement
Webinar Sterk Beroepsonderwijs
31 oktober: webinar duurzame netwerkvorming vo-mbo in Harderwijk
De ‘verbinders’, 5 medewerkers van verschillende samenwerkende scholen, hebben in deze regio de taak de samenwerking tussen verschillende scholen te stimuleren, zodat leerlingen / studenten soepel kunnen doorstromen van de ene naar de andere vorm van onderwijs.
Meld je aan voor dit webinar
mbo raad
 
vo raad
 
aoc raad
stichting platform vmbo
 
platform theoretische leerweg
Contact
Heeft u een vraag over Sterk beroepsonderwijs?
Stuurt u dan een e-mail naar info@sterkberoepsonderwijs.nl.