Webinar op 16 mei: Doorlopende leerroute melden bij DUO | Onderwijsconferentie VMBO - MBO 030 | Update van de stroomdiagrammen | Heeft u belangstelling voor regionale fysieke bijeenkomsten?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Online lezen  |  Afmelden
Sterk beroeps onderwijs
14 april 2022
De verbinders: samenwerking VO-MBO in de regio Harderwijk

Beste heer/mevrouw,
 

De verbinders: samenwerking VO-MBO in de regio Harderwijk
In de regio Harderwijk werkt een hecht team van vijf ‘Verbinders’ aan het bevorderen van de samenwerking tussen hun scholen. Doel: expertise uitwisselen en het onderwijs op elkaar afstemmen, zodat leerlingen en studenten de mogelijkheden en kansen hebben om hun talenten te ontdekken binnen de regio. Wat is het geheim van een goede samenwerking en hebben de Verbinders tips voor andere scholen die een regionale samenwerking op willen zetten?
Lees het artikel
Webinar op 16 mei: Doorlopende leerroute melden bij DUO
Op 16 mei schuiven Peter Buurman en Wieger van der Zee van DUO aan om uitleg te geven over de melding van een doorlopende leerroute in het systeem en vragen te beantwoorden. Vragen worden onder andere gesteld door Tannet Remmelts van het Techniek College Rotterdam.
Aanmelden
Onderwijsconferentie VMBO - MBO 030
Op woensdagmiddag 31 maart jl. vond in de Jaarbeurs in Utrecht de regionale onderwijsconferentie vmbo-mbo plaats met een programma vol inspiratie, laatste ontwikkelingen, best practices, kansen en ontmoetingen. Het thema van deze conferentie was Sterk beroepsonderwijs.
Lees meer
Update van de doorstroomdiagrammen
In de doorstroomdiagrammen zijn de leerlingstromen tussen vmbo-vestigingen en mbo-instellingen te zien. De cijfers zijn onlangs geüpdatet. De vernieuwde applicatie zal op een andere manier worden ontsloten dan voorgaande jaren en dat zorgt voor enige vertraging. 
Lees meer
Hebt u belangstelling voor regionale fysieke bijeenkomsten?
Nu het weer mag wil het programmateam Sterk Beroepsonderwijs in juni van dit jaar fysieke bijeenkomsten organiseren over doorlopende leerroutes vmbo-mbo. Gedacht wordt aan regionale bijeenkomsten van een dagdeel (startend met een inlooplunch). We willen graag weten of hiervoor belangstelling is.
Geef uw mening
Terugkijken webinar 'Een geïntegreerde leerroute in de praktijk'

In het webinar van 21 maart 2022 ging het over het Zone college, dat een bestaande vakmanschapsroute opnieuw heeft vormgegeven. De nieuwe opzet past bij de wet doorlopende leerlijnen.

Bekijk de opname
16 / 5
 
Webinar
Doorlopende leerroute melden bij DUO
Blijf op de hoogte en volg ons ook op LinkedIn. 
mbo raad
 
vo raad
 
aoc raad
stichting platform vmbo
 
platform theoretische leerweg
Contact
Heeft u een vraag over Sterk beroepsonderwijs?
Stuurt u dan een e-mail naar info@sterkberoepsonderwijs.nl.