Interview met Leen van Duijn, landelijk ondersteuner STO | Webinar over samenwerking met het primair onderwijs | Webinar Cross-over technologie in andere profielen | Voorlichting CSPE op 2 en 3 maart Online lezen  |  Afmelden
Sterk Techniek onderwijs
2 februari 2021
In het Hotspot smart Technology-lokaal zie je kinderen opbloeien
Beste heer/mevrouw,
Hotspot Technology-lokaal van het Technisch College in Velsen
Moderne apparatuur, robotica en digitale spullen. Leerlingen van het Technisch College in Velsen stonden bij de poort te wachten tot het nieuwe lokaal voor het eerst open ging, vertelt STO-ondersteuner Ruud Porck. “Dit is de kracht van het beroepsonderwijs, zelf kunnen ervaren, proeven en oriënteren op school.”
Lees het artikel 
Landelijk ondersteuner Leen van Duijn kijkt terug op een jaar Sterk Techniekonderwijs
STO is een jaar onderweg. Een jaar waarin corona plannen soms omgooide of uitstelde, maar er gelukkig ook dingen wel lukte. Een goede aanleiding om terug te blikken met enkele ondersteuners. Deze aflevering: Leen van Duijn, landelijk ondersteuner.
Lees het interview 
10 / 03
 
Sterk Techniekonderwijs LIVE
Webinar: Samenwerking met het primair onderwijs
31 / 03
 
Sterk Techniekonderwijs LIVE
Webinar: Cross-over technologie in andere profielen
Terugblik webinar over doorlopende leerroutes
Op 27 januari is de derde aflevering van Sterk Techniekonderwijs LIVE uitgezonden vanaf het Vechtdal College in Hardenberg. Deze uitzending stond in het teken van doorlopende leerroutes in de techniek en technologie waarbij twee STO-regio's aan het woord kwamen. 
Bekijk het webinar
Voorlichting CSPE op 2 en 3 maart
Op 2 en 3 maart van 15.00 tot 16.00 uur worden er vakinhoudelijke webinars georganiseerd voor docenten die als examinatoren betrokken zijn bij de afsluiting van het beroepsgerichte profielvak. Deze worden verzorgd door de toetsdeskundigen van Cito. U kunt nog inschrijven! 
Aanmelden
Inspirerende voorbeelden
Nieuwe jongerencampagne: je gaat het maken!
In een nieuwe jongerencampagne worden bekende 'TikTokkers' uitgedaagd om bouwchallenges te doen met behulp van jongeren uit de bouw en infra.
Lees het artikel
Digitale gastles Bouw & Infra
Deze video is een onderdeel van een campagne om jongeren te enthousiasmeren om te kiezen voor een BBL-opleiding in de bouw en infra. Het geeft een goed beeld van alles wat er in de bouw en infra gebeurt. 
Lees het artikel
FAQ
Een vraag over Sterk Techniekonderwijs? Kijk tussen de veelgestelde vragen. Grote kans dat het antwoord op uw vraag erbij staat.  
Veelgestelde vragen
Contact
Heeft u een vraag over Sterk Techniekonderwijs?
Stuurt u dan een e-mail naar info@sterktechniekonderwijs.nl.
Twitter   LinkedIn   Youtube