Tot 15 september kunt u zich als pilotschool aanmelden voor de pilot praktijkgerichte programma’s in de nieuwe leerweg. Online lezen  |  Afmelden
Sterk beroeps onderwijs
25 augustus 2020
Meld u aan als pilotschool nieuwe leerweg

Beste heer/mevrouw,
 

Praktijkgerichte programma’s in de nieuwe leerweg

Tot 15 september kunt u zich als pilotschool aanmelden voor de pilot praktijkgerichte programma’s in de nieuwe leerweg. Informatie over deze pilot en het aanmeldformulier vindt u op de website van DUS-I
Wij zoeken in totaal 100 pilotscholen, verdeeld over verschillende praktijkgerichte programma’s en schooltypen. Voor elk programma en elk schooltype is nog plaats in de pilot.
Tijdens de pilot doet u ervaring op met een praktijkgericht programma in de nieuwe leerweg, denkt u mee over de vormgeving van dit programma en over de invulling van nieuwe leerweg.
Wil u vooraan staan bij de ontwikkeling van de nieuwe leerweg vul dan een aanvraagformulier in.
 
Heeft u vragen over de pilot of de aanmelding dan kunt u deze stellen tijdens het interactieve webinar op 3 september om 13.00 uur. Aanmelden voor dit webinar kan (hoeft niet) via de website. U kunt bij uw aanmelding uw vraag vermelden, zodat deze tijdens het webinar aan de orde gesteld kan worden. Medewerkers van OCW en DUS-I geven antwoord op uw vragen.

Informatie en aanmelden als pilotschool
Aanmelden webinar 3 september
mbo raad
 
vo raad
 
aoc raad
stichting platform vmbo
 
platform theoretische leerweg
Contact
Heeft u een vraag over Sterk beroepsonderwijs?
Stuurt u dan een e-mail naar info@sterkberoepsonderwijs.nl.