Docenten gezocht voor doorontwikkelgroepen nieuwe leerweg | Aanmelden als pilotschool | Doorontwikkelgroepen en pilotscholen: is er verschil? Online lezen  |  Afmelden
Sterk beroeps onderwijs
9 juli 2020
Docenten voor doorontwikkelgroepen gezocht

Beste heer/mevrouw,
 

Docenten voor doorontwikkelgroepen gezocht

Wilt u meedenken over de inhoud van de nieuwe praktijkgerichte programma’s in de nieuwe leerweg? Meld u dan aan voor een van de doorontwikkelgroepen. Aanmelden kan tot 7 september, via de website Sterk beroepsonderwijs.

Lees meer over de doorontwikkelgroepen
Doorontwikkelgroepen, pilotscholen: is er verschil?
Na de zomervakantie gaat de ontwikkeling van de nieuwe leerweg echt van start met docenten en scholen. Er lijkt wat onduidelijkheid te bestaan over de verschillende groepen, daarom een uitleg. 
Lees meer over de verschillen
Meld u aan als pilotschool
Tot 15 september kunnen scholen met een GL en/of TL zich aanmelden voor de pilot nieuwe leerweg. In de pilot denken zij mee over en doen ze ervaring op met het praktijkgerichte programma dat alle leerlingen in de nieuwe leerweg vanaf 2024 moeten gaan volgen. 
Lees meer over de pilotscholen
Heeft u vragen?
Heeft u vragen over de pilot, kijk dan bij de veelgestelde vragen of uw vraag daarbij staat. Is dat niet het geval dan kunt u, ook in de zomervakantie een mail sturen via het vragenformulier.
mbo raad
 
vo raad
 
aoc raad
stichting platform vmbo
 
platform theoretische leerweg
Contact
Heeft u een vraag over Sterk beroepsonderwijs?
Stuurt u dan een e-mail naar info@sterkberoepsonderwijs.nl.