Vraag- en antwoorddocument bij handreiking projectadministratie | Startgesprekken | Regiopagina's | Start uiterlijk maart 2020 Online lezen  |  Afmelden
Sterk Techniek onderwijs
10 december 2019

Aanvulling handreiking projectadministratie

Beste heer/mevrouw,
Document met vragen en antwoorden
Half november is de 'handreiking projectadministratie' verschenen. Deze handreiking is tot stand gekomen in nauw overleg met OCW en DUS-I. Na publicatie van de handreiking zijn enkele fundamentele vragen gesteld. De antwoorden op deze vragen zijn opgenomen in een ‘vraag- en antwoorddocument’ dat als aanvulling op de handreiking op de website is geplaatst. 
Meer over de aanvulling op de handreiking
In elke regio een startgesprek
Vanaf 1 januari 2020 is er voor elke regio ondersteuning beschikbaar. U kunt als regio/penvoerder vijf dagen per jaar een beroep doen op een ondersteuner/critical friend. Een critical friend denkt met u mee, reikt handvatten aan, maar houdt u ook een spiegel voor.
Meer over de startgesprekken
Is uw regiopagina al ingericht?
Elke regio heeft op de website www.sterktechniekonderwijs.nl zijn eigen regiopagina. Nieuw is dat ook de bedrijven waarmee in de regio wordt samengewerkt getoond worden. Is uw pagina nog niet ingericht? Via onze webmaster kunt u content laten plaatsen.
Meer over de regiopagina's
Van plan naar actie: start uiterlijk maart 2020
De regeling transitiefase Sterk Techniekonderwijs schrijft voor dat u uiterlijk in maart 2020 moet starten met de activiteiten in het kader van Sterk Techniekonderwijs. Dit betekent dat u ook in maart de eerste uitgaven moet doen.
Meer over de startdatum
Fijne feestdagen
Dit is de laatste nieuwsbrief van 2019. Een jaar waarin heel veel plannen zijn gemaakt, ingediend en beoordeeld. Een jaar ook waar Sterk Techniekonderwijs in de regio in de startblokken is gezet of soms al gestart is.
In 2020 gaan we van plan naar actie! Ook in 2020 kunt u op de ondersteuning van het landelijke team Sterk Techniekonderwijs rekenen.
Wij wensen u heel fijne feestdagen en een goed begin van 2020.
14 / 01
 
Volgend evenement
Vernieuwd vmbo als basis voor sterk beroepsonderwijs
   
Inspiratievoorbeelden
Op de website van Sterk Techniekonderwijs kunt u inspirerende voorbeelden (video's en artikelen) van kwalitatief en hoogstaand techniekonderwijs vinden. Heeft u zelf een inspirerend voorbeeld? Meld het ons dan via deze link.
Samenwerking tussen het Vak College Hillegersberg en Aeroplane Cruise Rotterdam
In een praktijklokaal van het Vak College Hillegersberg in Rotterdam staat een klein vliegtuigje waar tweedejaars leerlingen aan sleutelen tijdens de praktijklessen. Met de samenwerking hopen beide partijen de jongeren enthousiast te maken voor techniek.
Bekijk  het inspiratievoorbeeld
De hybride docent en het Techniek Expertise Centrum
In Zuidoost-Friesland moet het Techniek Expertise Centrum ervoor zorgen dat werkveld en scholen elkaar gaan vinden. Maar het moet vooral ook de hongerige arbeidsmarkt in de toekomst van personeel voorzien. Projectleider Brant Visser vertelt hoe ze dit aanpakken.
Bekijk het inspiratievoorbeeld
FAQ
Een vraag over Sterk Techniekonderwijs? Kijk tussen de veelgestelde vragen. Grote kans dat het antwoord op uw vraag erbij staat.  
Veelgestelde vragen
Contact
Heeft u een vraag over Sterk Techniekonderwijs?
Stuurt u dan een e-mail naar info@sterktechniekonderwijs.nl.